Om

Velkommen til hjemmesiden min. Jeg er utdannet barnehagelærer og holder på å søke jobber. I mellomtiden tenkte jeg å prøve spe på litt med en liten nettbutikk. Syingen har jeg som en hobby, all produksjon er på hobbybasis.

Jeg er mamma til tre gode gutter, med bloggnavn «Mikasso» (06), «Elvis» (09) og siste tilskudd på stammen er «Blinke» født 2012. :).

Velkommen hit! Flere varer vil komme til etterhvert som etterspørselen øker.

Info om salget: Jeg syr ikke på bestilling i skrivende stund, alt som legges ut i nettbutikken lager jeg av stoffrester som blir til overs etter plagg jeg syr til eget bruk. I stedet for at de små bitene bare blir liggende i en skuff, blir de omgjort til saker som kan brukes. 

Spørsmål kan rettes til min e-post: maria.hanssen84 alfakrøll outlook.com

Vasketips – damepads

Som med tøybleier, kan det være at disse har behov for og vaskes ekstra grundig en gang i blant.
Dette kalles «stripping». Maskinen kan fylles opp med andre plagg som tåler kokvask, f.eks håndklær. I hovedkammeret tar man 3-4 spiseskjeer med natron (jepp, natron bikarbonat som man bruker til baking o.l). I skyllekammeret heller du en liten skvett med eddik, klar. Så setter du på kokvask, vanlig program. Normalt sett skal alle plaggene som vaskes med en slik behandling bli freshere og mykere etter vask. Ikke vær redd for at det skal lukte eddik av vasken etterpå, litt syrlig kan det lukte, men det lukter rent. Selv bruker jeg denne framgangsmåten for å rense selve vaskemaskina.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


RSS
Follow by Email
Facebook
Pinterest
Instagram