Personvern

Personvernerklæring for Lille Tambur

Sist oppdatert 21.07.2019

I denne personvernerklæringen beskriver jeg hvordan jeg samler inn, bruker og oppbevarer opplysninger knyttet til personer som Lille Tambur har med å gjøre, såkalte personopplysninger. Lille Tambur behandler opplysninger om våre kunder strengt konfidensielt, og vi reguleres av personopplysningsloven, og andre relevante lover. Personopplysningsloven regulerer blant annet:

  • Hvordan innsamlede personopplysninger vil bli behandlet
  • Hvilke juridiske grunnlag man må ha for å samle inn og behandle personopplysninger
  • Hvordan innsamlede personopplysninger bør sikres
  • Tilgangsbegrensning til personopplysninger
  • Begrensninger på eventuelle utleveringer av personopplysninger

Lille Tambur ved undertegnede er behandlingsansvarlig for nettstedets behandling av personopplysninger.

Lille tamburs nettsider

Lilletambur har WordPress, Eowid og Domeneshop som databehandlere. WordPress er min leverandør for utvikling og drifting av nettstedet, Eowid er utvikler og drifter av selve nettbutikkløsningen, mens domeneshop er vår leverandør på serverdriften.

Opplysninger som samles inn i forbindelse med drift av nettsted og salg, lagres på min server hos domeneshop og hos Eowid. Det er kun undertegnede og nevnte databehandlere som har tilgang til disse opplysningene.

Domeneshop og WordPress logger internett-trafikk basert på IP-adresser for bruk i mellom annet feilsøking av serverdriften, og for å kunne avdekke datainnbrudd, spam og lignende. Disse loggene oppbevares hos leverandøren, og leveres ikke ut uten rettslig pålegg eller dom.

Kryptering

Grunnen til at nettstedet er merket som «Ikke sikker» i enkelte nettlesere, er at jeg fremdeles benytter en normal http-tilkobling. Om butikken vokser seg større, vil det forløpende vurderes å opprette en såkalt sikker tilkobling på https.

Tredjepartstjenester

Lille Tamburs nettsider er tilknyttet enkelte eksterne tjenester. Paypal brukes for å gi brukerne mulighet til å betale enkelt og sikkert. Tjenesten registrerer navn, adresse, epost, og telefon for å kunne utføre tjenesten.

RSS
Follow by Email
Facebook
Pinterest
Instagram