Stort og smått

Giwe-away og konkurranse

Nå er det endelig helg, og jeg har lyst til å gi bort en gave til den som vinner en liten konkurranse her inne på bloggen.

I går i dag og har jeg sittet og puslet med forskjellig småplukk, blant annet prøvd meg på noen supersøte filledokker. Akkurat disse kan jeg ikke selge, men jeg skal gi bort en. Det man kan vinne er da altså en filledokke og en stk damepad.

Reglene er som følger:

  1. Foreslå et navn på filledokka
  2. Fortell meg hvilken vare du kunne tenke deg i nettbutikken
  3. Det er frivillig å dele innlegget på sosiale medier

En vinner trekkes i løpet av tirsdag 17.september ! Man kan kommentere på facebook, instagram eller bloggen – men kun et forslag per sted (vil du komme med en generell kommentar flere steder, er det selvsagt tillatt – og hyggelig.)

Info om premiene:

Padsen er sydd i silkemyk bomullsvelur med stretch og har en bakside av polarfleece som er lett vannavisende, type truseinnlegg.

Filledokka er sydd i forskjellige stretchy stoffer, noe for hånd og noe på maskin, den skal være fargeglad og myk og kose med – ja, den er hjemmelaget og ser ikke ut som ei butikkjøpt, masseprodusert dokke, men det er heller ikke meningen. Dokka har pynteknapp og «musefletter». Best egnet for barn over 3 år pga de små delene.

Myk velur
Fresh polarfleece

NB! Sender kun innenlands

Litt fra prosessen med filledokka følger her

Nystrøket og nypresset
Tjon med å sy på øyne og munn, en første gang for alt
Søte musefletter med glitter og en knallgul knapp på sodakjolen

10 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


RSS
Follow by Email
Facebook
Pinterest
Instagram